The Aword

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Welcome, Guest

Nike Air Max 96 Sko
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Nike Air Max 96 Sko

Nike Air Max 96 Sko 2 years, 6 months ago #3691

I stedet for at skrotte deres hårde arbejde har Nike i stedet valgt at frigive mange af de par, der er dedikeret til 2020's nu udskudte OL i Tokyo. Nike Air Max 96 Mænd/Kvinder Blandt samarbejder fra Off-White såvel som sacai har mærket udarbejdet en række generelle udgivelser inklusive den nyligt genoplivede Air Max Triax 96. Parret er tydeligt og stolt i sin forbindelse vedhæftet "NIPPON" tekst til sin tunge og indersål, stempling af landets navnebror med guldtråd.



Mandag aften profilerede Sneaker News den ofte overset Nike Air Max 96 Sko som en del af vores Classics Revisited: Air Max Classics-uge, og i dag har vi en ny farvevej fra dens teknisk venlige opdatering. Det er for længe siden, at vi har set den stil tilgængelig i detailhandlen, men heldigvis kommer dens opdaterede afkom med en række nye colorups. Nike Air Max 96+ Evolve anvender en lækker Hyperfuse-overdel, hvis striber på forfoden tilsyneladende indebærer endnu større hastighed end versionen fra midten af ​​90'erne, sammen med en massiv 180-graders airbag i stedet for 1996-stykke multi-unit sålopsætning.

Sandwiched mellem uden tvivl den bedste sneaker i 90'erne og ingen slouch af en 'Silver Bullet' på den anden side, Nike Running's 1996 lineup er stort set blevet glemt af masserne. Køb Nike Air Max 96 Hardcore sneakerheads fortsætter med at vente på OG'erne, selvom de vugger med deres Tailwind 96-12s, regelmæssige Sneaker News-læsere husker vores Classics Revisited-profil af Air Max 96 II, og modellen, der gjorde den ene til en 'efterfølger', venter stadig på en ordentlig retro behandling.

Siden det blev genindført i slutningen af ​​2020, har Nike Air Max 96 Udsalg vist en forkærlighed for det afprøvede. Dens sidste farvegange har imidlertid afveget fra paletterne i dets indledende løb i 1996 og har i stedet prydet af et væld af nye stilarter, der fremhæver silhuettens vidt glemte design. Den 25-årige model er skabt som en løbesneaker og har fundet nyt liv blandt entusiaster i den urokkelige trend "far sko".

Dens klumpede mellemsål og travle øvre arrangement skriger "1990'erne", mens hits af "Mystic Teal", "Comet Red" og andre har harket tilbage til Swooshens bevidste forkælelse for livskraft. Nike Air Max 96 Billige Priser For sit seneste ensemble kan Air Max -propositionen prale af en overvejende hvid makeup, der bliver afbrudt af en lys lilla meshbase og airbags samt nuancer af svagt gult på tværs af branding. Sammen blander hver nuance perfekt arv og moderne stil.

www.thenicemax.com
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.25 seconds