The Aword

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Welcome, Guest

Nike Air Max 97 Schoenen
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Nike Air Max 97 Schoenen

Nike Air Max 97 Schoenen 2 years, 6 months ago #3694

Nu we de 50e verjaardag van het altijd iconische Swoosh-logo naderen, heeft Nike nog een handvol stijlen over om te onthullen voor zijn herdenkingspakket 'First Use'. Een van deze voorstellen is een suède Nike Air Max 97 Heren/Dames die gebruik maakt van rode accenten. Zachte grijstinten en gebroken wit domineren het model voor een strakke, neutrale look. De onderste helft van de kenmerkende golvende overlays en details op de tong sluiten de gebruikelijke mesh-constructie voor suède.



Er komt een Undefeated x Nike Air Max 97 samenwerking aan en vandaag geven we je een eerste blik. De Undefeated x Nike Air Max 97 Schoenen, naar verluidt de nieuwste speciale versie van het model dat zijn 20e verjaardag viert, wordt geleverd met een zwart bovenwerk dat wordt geaccentueerd door de groene en rode hits op het zijpaneel. Als je beter kijkt, zul je merken dat het rode huis Undefeated-branding huisvest die in het wit wordt geleverd.

Vergelijkbaar met eerder geziene opties van de Swoosh geïnspireerd door Miami, namelijk de Nike LeBron 8 "South Beach", heeft het aankomende paar levendige roze en groenblauwe accenten over zijn lichaam. Goedkope Nike Air Max 97 De overlays aan de onderkant van de vamp verdeelden de overwegend witte sneaker effectief met de tweekleurige punch, terwijl de branding op de middenvoet, tong en rug ook deel uitmaakt van het actuele kleurenpalet. Onder de voeten ziet de Air Max-eenheid over de volledige lengte af van elk kleurduo of kleurverloop ten gunste van een uniforme blauwe tint, wat een make-up-aanpassing oplevert van de bijnaam "South Beach".

De Nike Air Max 97 Online Winkel Ultra wordt geleverd met een officieel kleurenschema dat wordt vermeld als Light Orewood Brown, Dark Stucco en Summit White. Het mesh en gebreide bovenwerk is verkrijgbaar in de tint Light Orewood Brown, terwijl Dark Stucco en Summit White als accentkleuren worden gebruikt en door de hele schoen te vinden zijn. Opvallende kenmerken van de schoen zijn de gelaste overlays, Air Max-zooleenheid en Swoosh-branding op de zijpanelen, tong en tussenzolen.

De Nieuwe Nike Air Max 97, die momenteel zijn 24e jaar op de markt is, werd historisch overschaduwd door een van zijn zichtbare tegenhangers met luchtkussen (tenminste in de staat). Gedurende 2021 is het ontwerp van Christian Tresser echter verschenen in een handvol meeslepende stijlen, waarbij de nieuwste zich overgeeft aan een "South Beach"-passend ensemble.

www.apparentshoe.com
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.23 seconds