The Aword

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Welcome, Guest

Vente Adidas Solarglide
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Vente Adidas Solarglide

Vente Adidas Solarglide 1 year, 10 months ago #3823

A kettő vitathatatlanul legtermészetesebb kombinációja, a Vente Adidas Solarglide számos elemet varr össze oly módon, hogy megőrizze mindkét rész retro hangulatát. A héjujj, valamint a teljes felsőrész nagy része néhány finomítással egyenesen a Pro-Modeltől származik, színe világos ecrus-t és optikai fehéret tartalmaz. A márkajelzés ezután vastag fekete rátétekkel csíkozza le az oldalakat, neonzöld öltéssel kiemelve az alábbi részleteket a sarokstabilizátor és a szerszámok mentén.



A Streetball Forum vizuálisan sokkal agresszívebb, a felső része meglehetősen megosztott a kettő között. A Acheter Adidas Solarglide az építkezés jó részén uralja az uralmat, kiemelve a jellegzetes Three Stripe oldalpanelt és az elegáns orrdobozt. A szerszámok is a közelmúltban újjáéledt klasszikusból származnak, a felső vonalon pedig a Forum jellegzetes gallérja látható pánttal és kontrasztos díszítésekkel. A Solution Streetball ehhez képest új módokon kölcsönöz hasonló alkatrészeket, a termék a nevét viselő modell technikai, futurisztikus összemosása.

Az eredetileg az Adidas Asterisk Initiative programjával együtt kiadott Adidas Solarglide Pas Cher sziluett számos, következetesen felkapott színsémában találta meg az utat a piacra. A kényelem fokozásával a Trest Run fókuszpontja az egyedülálló színblokkolás, amelyet számos, a sarka felé szaggatott fedőréteg, valamint egy hasonlóan éles darab, amely a meredek fehér középtalp tetején rögzít.

Chaussures de Adidas Solarglide Az oldalsó és a középső láb középső részén található Three Stripes grafika egyenletesen oszlik el a zöld és a narancssárga díszítéssel az oldalsó oldalon, a rózsaszín és a kék díszítéssel a középső oldalon, míg a nyelv a zöld és a fuscia kombinációjával rögzíti a megjelenést. A neontónusok élénk keverékét állítólag Tokió éjszakai fényei ihlették. A megjelenést ezután egy fekete középtalp teszi véglegessé, amelynek formáját minden Adidas Originals rajongó biztosan ismeri, hiszen az adidas Falconon is ezt használják.

Bár a '90-es évek divatja ihlette, és retró megjelenéssel büszkélkedhet, az adidas Yung 96 kissé letisztultabb stílust kínál, mint néhány kortárs, például az adidas Falcon és az Adidas Solarglide Hommes/Femmes. Ez egyben a csapat legújabb sziluettje is, és most került a felszínre. vadonatúj "Simple Brown" színárnyalat. Bár a becenév egyenességre utal, kissé meghazudtolja a cipő valódi természetét, mivel a felsőrész a barna és a barna tónusok lenyűgöző keverékét kínálja élénk akcentusokkal.

www.maytornacipo.com
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.23 seconds